Lidia si Laurentiu – Nunta Rm. Valcea


SALONUL NAŢIONAL DE FOTOGRAFIE “EVA XXI” acum si la Rm. Vâlcea


Va invit cu drag la :

SALONUL NAŢIONAL DE FOTOGRAFIE “EVA XXI” acum si la Rm. Vâlcea. Iniţiat de Clubul Fotografic ALUTUS Slatina al Asociaţiei Culturale Center Inter Art. Centrul Internaţional de Artă România, Salonul Naţional de Fotografie EVA XXI, se află anul acesta, 2014, la cea de-a III-a ediţie, constituindu-se într-un frumos omagiu adus femeii.

Este un prilej deosebit pentru a vă invita să fiţi alături de noi la vernisajul unei excepţionale expoziţii de fotografie intitulată „Women in black & white“
Vernisajul va avea loc miercuri 11 iunie 2014, ora 18,00, la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanu” Vâlcea.
Un vis important in viata mea de fotograf, devenit realitate cu sprijinul domnului Ciurea Valeru, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale. Le multumesc deasemena Clubului Fotografic ALUTUS Slatina al Asociaţiei Culturale Center Inter Art, pentru invitatia de a participa ca autor in cadrul expozitiei, Bibliotecii Judeţeane “Antim Ivireanul” Vâlcea pentru gazduire si nu in ultimul rand Fotoclubului Floarea de Colt Valcea al carui membru sunt, pentru sustinere.
razvan emilian dumitrescu - fotograf valcea -fotograf nunta valcea - sibiu - craiova - bucuresti
Parteneri Media : VOCEA VALCII, Televiziunea Valcea 1 si Televiziunea VTV.

Salonul National de Fotografie EVA XXI – 2014 Artist Fotograf : Razvan Emilian Dumitrescu

Salonul Național de Fotografie EVA XXI


VA INVIT CU DRAG LA PRIMA MEA EXPOZITIE PERSONALA DE FOTOGRAFIE !

––––––––––––––––––––––––––-

Organizata in cadrul Salonului National de Fotografie EVA XXI editia a III-a !

––––––––––––––––––––––––––-

Un moment important in viata mea de fotograf, posibil cu sprijinul domnului Ciurea Valeru, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale.

Multumesc Clubului Fotografic ALUTUS Slatina al Asociaţiei Culturale Center Inter Art, Centrului Internaţional de Artă România, Primăriei municipiului Slatina și Centrului Cultural Eugen Ionescu.

Va multumesc voua, celor care mi-ati fost alaturi in pasiunea mea, celor care mi-ati pozat ca modele si tuturor celor care ati avut incredere in mine !!!

Salonul Național de Fotografie EVA XXI

Salonul Național de Fotografie EVA XXI

Luna martie, luna mărțișorului, este luna în care omagiem femeia. În majoritatea culturilor, de Ziua Internaţională a Femeii, 8 martie, fetele și femeile primesc flori și cadouri.

Clubul Fotografic ALUTUS Slatina al Asociaţiei Culturale Center Inter Art. Centrul Internaţional de Artă România cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina și Centrului Cultural „Eugen Ionescu“, oferă în dar slătinencelor (și nu numai) Salonul Național de Fotografie EVA XXI, aflat anul acesta, 2014, la cea de-a III-a ediție.

Este un prilej deosebit pentru a vă invita să fiți alături de noi la vernisajul unei excepționale expoziții de fotografie intitulată „Women in black & white“, realizată de artistul fotograf Răzvan DUMITRESCU de la Fotoclubul „Floarea de colț“ din Râmnicu Vâlcea.

Vă așteptăm vineri 7 martie 2014, începând cu ora 12,00, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina unde v-am pregătit multe surprize plăcute !

Ioana si Dani – Maternity


La multi ani 2014 !!!


2013 este la final …va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat incredere si m-ati ales sa fiu alaturi de voi in cea mai speciala zi din viata.

Ati fost minunati, speciali, sensibili si mi-ati dat ocazia sa traiesc alaturi de voi povestea voastra de iubire. De la fiecare dintre voi am invatat cate ceva, m-ati facut sa fiu mai bun, mai sensibil, mai tolerant.

Sper ca toate acestea adunate, sa ma faca sa fiu mai bun in 2014.  Mai bun ca om, mai bun in munca mea, mai bun in comunicarea cu voi.

Va multumesc inca o data si va doresc un An Nou Fericit si plin de bucurie !

dana si marius – nunta bucuresti


felicia si dragos – nunta craiova b&w


madalina si alexandru – nunta ramnicu valcea


madalina si alexandru – nunta ramnicu valcea b&w